Накладки

32.00лв.

Дебелина [mm]: 18 мм, височина 1 [mm]: 63 мм, височина 2 [mm]: 62 мм, ширина 1 [mm]: 160 мм, ширина 2 [mm]: 177,6 мм, контролен знак за преглед: E1 90R-01820/056 ,