Комплект спирачно феродо, дискови спирачки(Накладки)

24.00лв.

Дебелина [mm]: 16,8 мм, ширина [mm]: 140 мм, височина [mm]: 59 мм, контролен знак за преглед: E11 90R-01037/475 ,